|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksu, aşağı, ilköğretim, okulu, sürmene, trabzon |
![]() |
Aşağı Aksu İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşağı Aksu İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonAşağı Aksu İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağı Aksu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aşağı Aksu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Aşağı Aksu İlköğretim Okulu Resimleri Aşağı Aksu İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Aksu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Aksu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Aksu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: AŞAĞI AKSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AŞAĞI AKSU KÖYÜ AKSUHANLARI MEVKİ SÜRMENE/TRABZON Telefon Numarası: 4627513031 Kurumun Misyonu : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizi bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Ata'sını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler olarak yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Okulumuzu; saygın, güvenilir ve ilk tercih edilen okul haline getirmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|