|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balya, balıkesir, danişment, hakan, ilköğretim, kaya, okulu, şehit |
![]() |
Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Balya BalıkesirDanişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Hakkında - Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Resimleri - Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Biz Danişment İlköğretim Okulu olarak diyoruz ki; - Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, - Eğitim-öğretim etkinlikleri “Birey merkezli” olsun ![]() - Her veli; okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, bizlere inansın ve destek olsun, - Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın, - Okulumuzdaki herkesin hedefleri olsun ve herkes bu hedeflerine ulaşmak için sürekli gayret göstersin ![]() - Okul ortamında ve her yerde herkes “Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun, - Bilgiye ulaşan;ulaştığı bilgileri kullanan; kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın ![]() - Bütün öğrencilerin “öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, - Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, - Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, - Okulumuzun eğitim çalışanlarını; bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren “toplum mimarları” olarak yetiştirmek, - Öğrencilerimizi-öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi geleceğe hazırlamak için varız ve çalışmaktayız ![]() Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Tarihçesi Okulumuz I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz eğitim-öğretim amacıyla Ortaokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Mehmet ÜNAL (Başkan), Emin ÇOLAK (Köy Muhtarı) ve köy halkının maddi ve manevi katkılarıyla yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan mezun olan 3 öğrenci Profesör, 1 öğrenci savcı, 2 öğrenci subay, 30 civarında öğrenci öğretmen, 18 öğrencinin ise Astsubay, 1 öğrencinin gazeteci olduğu, hemşire, sağlık memuru, polis ve tekstil üzerine faaliyet gösteren işadamları ile meslek sahipleri mevcut olduğu tespit edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Adresi: Danişment Köyü Balya Balikesir Telefon Numarası: 266 491 60 01 Faks Numarası: - E-mail Adresi: danismentio@mynet ![]() Web Adresi: Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Danişment Şehit Hakan Kaya İlköğretim Okulu Resimleri ![]() |
![]() |
![]() |
|