|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayşe, ilköğretim, kırali, okulu, sürmene, trabzon |
![]() |
Ayşe Kırali İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşe Kırali İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonAyşe Kırali İlköğretim Okulu Hakkında - Ayşe Kırali İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ayşe Kırali İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ayşe Kırali İlköğretim Okulu Resimleri Ayşe Kırali İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ayşe Kırali İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ayşe Kırali İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ayşe Kırali İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: AYŞE KIRALİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇARŞI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4627461061 Faks Numarası: 4627461061 Kurumun Misyonu : Biz Ayşe Kırali İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerimizin,kendine güvenen,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanan, bilgili,hoşgörü sahibi, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, kendine ve topluma faydalı, demokratik ve laik bireyler olmalarını sağlamak için varız ![]() Kurumun Vizyonu: Biz Ayşe Kırali İlköğretim Okulu olarak; Bütün ideallerimiz;aldığı eğitim sürecinde mutlu bireyler oluşturmak için, değişime ve gelişime açık, öncelikli olarak öğrenmeyi öğretmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, katılımcı, kendini sorgulayan, bütün çalışanların kendilerini bu okulda çalıştıkları için mutlu hissettikleri her türlü teknoloji,tesis,organizasyon,a nlayış ve insan kaynaklarına sahip bir okul olmak istiyoruz ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|