![]() |
Tuna Anaokulu İstanbul Bayrampaşa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuna Anaokulu İstanbul BayrampaşaTuna Anaokulu İstanbul Hakkında - Tuna Anaokulu Tanıtım - Tuna Anaokulu Resimleri - Tuna Anaokulu İletişim Bilgileri Tuna Anaokulu İstanbul Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAYRAMPAŞA Adı: TUNA ANAOKULU Adresi: İSMETPAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2125653675 Faks Numarası: 2126748588 E-mail Adres: bilgi@tunaanaokulu ![]() Web Adresi: www ![]() ![]() TARİHÇEMİZ Okulumuz İstanbul ili Bayrampaşa ilçesinde bulunmaktadır ![]() 1995-1996 Eğitim ve Öğretim yılında eğitim ve öğretime başlayan okulumuz zemin + 3 katlı olup 756 m2 alana sahiptir ![]() ![]() am gün eğitim yapılan okulumuzda dört adet derslik mevcut olup dördü desınıf olarak kullanılmaktadır ![]() Ayrıca bir adet yemekhane bir adet çok amaçlı oyun salonu, yanı sıra idari odalar ve mutfak mevcuttur ![]() Okulumuzun eğitim kadrosu 1 müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 6 öğretmen ,5 yardımcı personelden oluşmaktadır ![]() Okulumuz “erken çocukluk dönemindeki çağ çocuklarının tümünün,tüm gelişim alanlarına yönelik mesleki gelişmelerini destekleyici,fırsat eşitliği sağlayacakları eğitim ortamlarını oluşturacak temel eğitime hazırlamak” vizyonuyla eğitim vermeyi amaçlamaktadır ![]() Tuna Anaokulu Resimleri ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|