|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çamburnu, ilköğretim, okulu, sürmene, trabzon |
![]() |
Çamburnu İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamburnu İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonÇamburnu İlköğretim Okulu Hakkında - Çamburnu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çamburnu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çamburnu İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Çamburnu İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamburnu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamburnu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamburnu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: ÇAMBURNU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TRABZON-RİZE SAHİL YOLU KEMAL KAYACAN CAD ![]() Telefon Numarası: 4627522097 Faks Numarası: 4627522097 OKULUMUZUN TARİHÇESİ * 20 OCAK 1335 (1920) Özel Okul Olarak Açıldı * 01 MART 1336 (1921) Resmiyeti Kabul Edildi * 1926 Yılında yeni okul inşasına başlandı * Okul inşaatı 9 yılda ta-mamlandı * 1935-36 Eğitim/Öğretim Yılında yeni bina faaliye-te başladı * 1930-62 yılları arasında MAHNO İLKOKULU Olarak faaliyet gösterdi * 1961-62 Yılında HASAN BAŞARAN İLKOKULU Olarak faaliyet gösterdi * 1962-63 Yılında KUŞLUCA İLKOKULU, * 1972-73 Yılında Belediye Binasında ÇAMBURNU ORTAOKULU açıldı * 1982 yılında Kuşluca İlkokulu,1983-84 yılında da Çamburnu Ortaokulu mevcut binaya taşındı ![]() * 1986-87 yılında Kutlular İlkokulu kapatılarak, öğrencileri mevcut binaya taşındı ![]() * Okulumuzda 2 anasınıfı, 8 birinci kademe (1/A, 1/B, 2/A, 3/A, 4/A, 4/B, 5/A, 5/B) ve 6 ikinci kademe (6/A, 6/B, 7/A-7/B,8/A-8/B) olmak üzere toplam 16 derslik bulunmakta olup kullanıl-mayan boş dersliğimiz yoktur ![]() Eski Okul ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|