Dereköy İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dereköy İlköğretim Okulu Balya BalıkesirDereköy İlköğretim Okulu Hakkında - Dereköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri - Dereköy İlköğretim Okulu İletişim Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dereköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dereköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dereköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dereköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Ögrenmeyi ögrenen bireyler yetistirmek Görev ve sorumluluk bilincine sahip ögrenciler yetistirmek Ögrenci basarisi için sorumluluk almak verimli çalismak Sürekli girisimci - gelismeci düsünceye sahip bireyler yetistirmek Isbirligi ve dayanisma içindeyiz Sinirsiz, sürekli gelisim ve basariyla ilerleriz Okulda herkes, her gün daha iyiye ulasmak için çalisir Okulumuzda ögrenme temel ihtiyaçtir Dereköy İlköğretim Okulu Tarihçesi Okulumuz ilk olarak 1937 yilinda bugünkü okul binasinin bulundugu alanda yapilmistirDaha sonra okul binasi köy içerisine tasinmis1997 yilinda yeni okulun insaatina baslanmistir Dereköy halki kendi imkanlari ile su an içinde egitim ögretim görülen bu okulu 2002 yilinda tamamlamistir 2001-2002 Egitim ve ögretim yilinin ikinci yari yilinda okul hizmete girmistir Köyde okuma yazma orani yüksek olup genç nesilde okuma yazma bilmeyen yoktur Okulumuz bünyesinde 9 derslik ,8 sube, 1 Müdür Odasi, 1 çok amaçli salon, 1 Araç-gereç odasi, 1 Ögretmen odasi ve Tuvaletler mevcuttur Dereköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Dereköy İlköğretim Okulu Adresi: Dereköy Balya Balıkesir Telefon Numarası: 266 4921131 Faks Numarası: - E-mail Adresi: 646268@mebk12tr Web Adresi: Dereköy İlköğretim Okulu Dereköy İlköğretim Okulu Resimleri Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|