|
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odası, okulu, tepebaşı, ticaret |
Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirEskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında - Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tanıtım - Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri - Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu İletişim Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON Mutlu bireyler yetiştirmek MİSYON Çağdaş değerlere inanmiş kadromuzla; ülkemizin geleceğini aydınlatacak, milli ve manevi değerlerine saygılı, akademik başarısı yüksek, yaratıcı ve özgüveni tam bireyler yetiştirmek için çalışırız Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223151837 Okulun Faksı: 2223151838 Okulun Adresi: BATIKENT MAH CİVANMERT SOK 35 Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://etomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 968747@mebk12tr Okulun Müdürü: Yalçın Fazıl EKER Okulun Öğretmen Sayısı: 22 Okulun Öğrenci Sayısı: 420 Okulun Derslik Sayısı: 26 Okulun Ulaşım Bilgileri: Batıkent mahallesinde bulunan okulumuza şehir merkezinden 23 ve 54 numaralı belediye otobüsleri, 23 ve 28 numaralı dolmuşlar ile tepebaşından aktarmalı olarak tramvay ile ulaşım sağlanabilir Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eskişehir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|