Gazi İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON Okul toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim ve kültür merkezi olmak MİSYON Öğrencilerimiz ve toplumun öğrenme ihtiyaçlarını bireysel farklılıklar ve çağdaş değerleri gözeterek karşılayan bir okuluz İyi insan,iyi vatandaş yetiştiririz Kaliteli eğitim ortamlarında mutlu bireyler yetiştiririz Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222000 Okulun Faksı: 2223213004 Okulun Adresi: ÖMERAĞA MAHÇAĞLAYAN SOKNO12 Okulun Web Adresi: http://gaziioomebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 968732@mebk12tr Okulun Müdürü: Necdet ÖRS Okulun Öğretmen Sayısı: 9 Okulun Öğrenci Sayısı: 226 Okulun Derslik Sayısı: 8 Okulun Ulaşım Bilgileri: ÖMERAĞA MÇAĞLAYAN S12 ESKİŞEHİR 4-12-39-48-NOLU HALK OTOBÜSLERİ GAZİ YAKUP SATAR CYILDIZ DURAĞI DOLMUŞLARI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|