![]() |
Esenyurt Şirinler Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esenyurt Şirinler Anaokulu İstanbulEsenyurt Şirinler Anaokulu Hakkında - Esenyurt Şirinler Anaokulu Tanıtım - Esenyurt Şirinler Anaokulu Resimleri - Esenyurt Şirinler Anaokulu İletişim Bilgileri Esenyurt Şirinler Anaokulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: ESENYURT ŞİRİNLER ANAOKUL Adresi: Esenyurt Büyükçekmece Telefon Numarası: 0212 854 13 97 Faks Numarası: 0212 854 13 95 - E-mail Adresi: Web Adresi: Esenyut Sirinler Anaokulu Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz İstanbul İli Büyükçekmece ilçesi- Esenyurt Beldesi Mehter Çeşme mahallesinde İl Özel İdare tarafından yaptırılmış ve 22 ağustos 2007 tarihinde açılış onayını almıştır ![]() ![]() 2007-2008 Eğitim –Öğretim Döneminde 3-6 yaş grubundan 62 kız 65 erkek çocuk olmak üzere toplam 127 çocuğa , 1 müdür 1 müdür yardımcısı ve 1 sözleşmeli öğretmen-3 usta öğretici-2 ücretli öğretmen 1 branş öğretmeni ile eğitim verilmiştir ![]() ![]() Bu yıl artan talep üzerine 2 sınıf daha oluşturulmuş ve öğrenci sayısı artırılmıştır ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|