|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, eylül, iki, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
İki Eylül İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İki Eylül İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehirİki Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - İki Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - İki Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - İki Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() İki Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Iki Eylül İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Iki Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Iki Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Iki Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Iki Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() İki Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2222302862 Okulun Faksı: 2222340023 Okulun Adresi: CUMHURİYE MAH TEMEL SOK NO:5 Tepebaşı EskişehirOkulun Web Adresi: http://ikieylul meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: M Şükrü SAĞIROĞLUOkulun Öğretmen Sayısı: 50 Okulun Öğrenci Sayısı: 1160 Okulun Derslik Sayısı: 18 Okulun Ulaşım Bilgileri: BELEDİYE OTOBÜSÜ 19-23 OKULUN KARŞISINDAN GEÇER -TRAMVAY DOKTORLAR CAD DURAĞI BİR CADDE ARKASIMetropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İki Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|