|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, eylül, iki, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
![]() |
İki Eylül İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Eylül İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehirİki Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - İki Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - İki Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - İki Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() İki Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Iki Eylül İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İki Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2222302862 Okulun Faksı: 2222340023 Okulun Adresi: CUMHURİYE MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://ikieylul ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: M ![]() Okulun Öğretmen Sayısı: 50 Okulun Öğrenci Sayısı: 1160 Okulun Derslik Sayısı: 18 Okulun Ulaşım Bilgileri: BELEDİYE OTOBÜSÜ 19-23 OKULUN KARŞISINDAN GEÇER -TRAMVAY DOKTORLAR CAD ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İki Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|