Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dursun, enver, ilköğretim, küçükdere, okulu, sürmene, trabzon, yılmaz

Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Tanıtımı - Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri

Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükdere Enver-dursun Yılmaz İlköğretim öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükdere Enver-dursun Yılmaz İlköğretim resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükdere Enver-dursun Yılmaz İlköğretim öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Küçükdere Enver-dursun Yılmaz İlköğretim öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KÜÇÜKDERE ENVER-DURSUN YILMAZ İLKÖĞRETİM
Adresi: Küçükdere Köyü
Telefon Numarası: 4627532016

Okulun misyonu:

Türk milli eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün “birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancın gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullene ve uygulayabilen; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik, düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmektir

Okulun vizyonu:

Demokratik, çağdaş, sosyal, hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz

Kaynak : trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com