Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, okulu, ormanseven, sürmene, trabzon

Ormanseven İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ormanseven İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon

Ormanseven İlköğretim Okulu Hakkında - Ormanseven İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ormanseven İlköğretim Okulu Resimleri - Ormanseven İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri

Ormanseven İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ormanseven İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ormanseven İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ormanseven İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ormanseven İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ORMANSEVEN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Ormanseven llköğretim Okulu Sürmene/Trabzon
Telefon Numarası: 4627667007

Tarihçe

Okulumuzun inşaatına 1940 yılında başlanmıştırAynı yıl içinde tek derslikle eğitim-öğretim hayatına başlayan okulumuzun arsası köy tüzel kişiliğine aittir Zaman içerisinde öğrenci sayısının artması sebebiyle okul binası yıkılmış ve çok derslikli bir bina inşa edilmiştir Çağımız gereksinimlerine uygun olarak 2000 yılından sonra; konferans salonu,ögretmenler odası ve müdür odasını içeren ek bir bina ilave edilmiş ardından kalorifer tesisatı yapılmıştır Sürmene Ormanseven İlkögretim Okulu Milli Eğitim Bakanlığı İlkögretim Genel Müdürlüğü'nün 26 Ağustos 1991 tarih ve 14999 sayılı onayı ile ilköğretim kapsamına alınmış olup halen eğitim-öğretimine devam etmektedir 2009-2010 Eğitim - Öğretim yılı içerisinde Sürmene Kaymakamlığı tarafından "Mükemmel Sınıflar" Projesi kapsamında okulumuzun çeşitli bölümlerinde tadilat çalışmaları yapılmıştır ve böylece çağımızın gereksinimlerine uygun fiziksel şartlar sağlanmıştır

Kurumun Misyonu :

Türk Millî Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, millî ve kültürel değerlerine bağlı, özgüvene sahip, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, üretken, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir

Kurumun Vizyonu:

Türk Milli Eğitim Sisteminin ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek bilgi çağının gerektiği,bilgi,beceri ve teknolojiyi kullanan,sosyal,kültürel aktivitelere ağırlık veren bir okul olarak, kendine güvenen,insanları ve ülkesini seven,geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştirmektir

Eski Okul

Yeni Okul

mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com