|
|
Konu Araçları |
antalya, hasan, ilköğretim, küçük, manavgat, okulu |
Küçük Hasan İlköğretim Okulu Manavgat Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük Hasan İlköğretim Okulu Manavgat AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Küçük Hasan İlköğretim OkuluHakkında - Küçük Hasan İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçük Hasan İlköğretim Okulu Resimleri - Küçük Hasan İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Manavgat'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Okulumuz Küçük Hasan İlköğretim Okulu Dr Hasan Fehmi BOZTEPE’nin torunu, Mustafa Nevzat BOZTEPE’nin oğlu Hasan BOZTEPE ‘nin anısına, Dr Hasan Fehmi BOZTEPE tarafından yaptırılmıştırİlkokul (eski okul)inşaatına 1986 yılında başlanılarak 1987 yılında 98 öğrenci ile Eğitim Öğretime başlamıştırBu okul tek katlı olup, 6 derslik,tuvaletler,kantin ve yönetici odalarından oluşmaktadırHalen kullanılmaktadır Yeni okul Dr Hasan Fehmi BOZTEPE’nin oğlu Mustafa Nevzat BOZTEPE tarafından yaptırıldıBu okulun inşaatına 1999 yılı Nisan ayında başlandıEkim 2000 tarihinde Eğitim Öğretime başlanıldıOkul 28 derslik,öğretmenler odası,bilgisayar odası,laboratuvar ve tuvaletlerden oluşmaktadır Bina 4 katlıdır 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında 68 personel ve1620 öğrenci ile Eğitim öğretime başarıyla devam etmektedir Okul arsası 4904 metrekaredirEski okul 7921 metrekare,yeni okul 504 metrekare üzerine kuruludur Küçük Hasan İlköğretim Okulu Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçük Hasan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçük Hasan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçük Hasan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Küçük Hasan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: KÜÇÜK HASAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MIMAR SINAN MAH DUMLUPINAR CAD Telefon Numarası: 2427462539 Faks Numarası: 2427462539 E-mail Adresi:745837@mebk12tr Web Adresi:Bilgi Küçük Hasan İlköğretim Okulu biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|