![]() |
Ziya Okay İlköğretim Okulu Görele Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ziya Okay İlköğretim Okulu Görele GiresunZiya Okay İlköğretim Okulu Hakkında - Ziya Okay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ziya Okay İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ziya Okay İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Ziya Okay İlköğretim Okulu Giresun Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ziya Okay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ziya Okay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ziya Okay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / GÖRELE Adı: ZİYA OKAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUMYALİ MAHALLESİ GÖRELE/GİRESUN Telefon Numarası: 4545131253 Faks Numarası: 4545131253 TARİHÇEMİZ * ADI : ZİYA * SOYADI : OKAY * BABA ADI : Mehmet * ANA ADI : Emine * DOĞUM YERİ : GÖRELE * DOĞUM TARİHİ : 1303 * ÖLÜM TARİHİ : 4 Nisan 1973 İlçemiz Tepeköy sakinlerinden olup hayır seven bir vatandaştır ![]() ![]() Okulu Milli Eğitime bağışlamıştır ![]() ![]() * ADI afiye * SOYADI : Uzunhasanoğlu * BABA ADI : Ziya * Doğum Yeri : GÖRELE * Doğum Tarihi :12 ![]() ![]() İlçemiz Tepeköy sakinlerinden, hayırsever ziya Okay’ın en küçük kızıdır ![]() ![]() Kendisi ilave olarak 1999-2000 Eğitim-Öğretim yılında dört sınıf, iki idareci odası yaptırarak babasının hayrını devam ettirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|