|
|
Konu Araçları |
antalya, gazipaşa, gferhat, ilköğretim, kocaballı, okulu |
G.Ferhat Kocaballı İlköğretim Okulu Gazipaşa Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
G.Ferhat Kocaballı İlköğretim Okulu Gazipaşa AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - GFerhat Kocaballı İlköğretim Okulu Hakkında - GFerhat Kocaballı İlköğretim Okulu Tanıtım - GFerhat Kocaballı İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Gazipaşadaki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Gferhat Kocaballı İlköğretim Okulu Antalya Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gferhat Kocaballı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gferhat Kocaballı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gferhat Kocaballı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gferhat Kocaballı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / GAZİPAŞA Adı: GFERHAT KOCABALLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Göçük Köyü Gazipaşa/Ant Telefon Numarası: 2425971307 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:http://okulwebmebgovtr/07/06/740655/indexhtml biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|