![]() |
Ferudun Tümer Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferudun Tümer Anaokulu İstanbulFerudun Tümer Anaokulu Hakkında - Ferudun Tümer Anaokulu Tanıtım - Ferudun Tümer Anaokulu Resimleri - Ferudun Tümer Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Ferudun Tümer Anaokulu İstanbul Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KADIKÖY Adı: FERUDUN TÜMER ANAOKULU Adresi: ACIBADEMCD ![]() Telefon Numarası: 2164491054 Faks Numarası: 2164491054 E-mail Adresi: info@ftumeranaokulu ![]() ![]() Web Adresi:Ferudun Tümer Anaokulu Resmi Web Sitesi Okulumuzun Tarihçesi Ferudun Tümer Anaokulu, 1995 yılında Bahariye caddesinde (şu andaki Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında) eğitim-öğretime açılmıştır ![]() 1999 yılı 17Ağustos depreminde binanın hasar görmesi nedeniyle Acıbadem caddesinde bulunan Özdemiroğlu İlköğretim Okulunun ek anasınıfı binasına taşınmıştır ![]() ![]() 2004-2005 eğitim-öğretim yılında Özdemiroğlu İlköğretim Okulu ek binasında Ferudun Tümer Anaokulu olarak, 4 (dört) derslikte 2 (iki) tam gün grup,2 (iki) yarım gün öğlenci grupla eğitim vermiştir ![]() ![]() Yeni binası yapılıncaya kadar Özdemiroğlu İlköğretim Okulunu ek binasında eğitim-öğretime devam edecektir ![]() Ferudun Tümer Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|