|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gökçeköy, ilköğretim, okulu, trabzon, şalpazarı |
![]() |
Gökçeköy İlköğretim Okulu Şalpazarı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökçeköy İlköğretim Okulu Şalpazarı TrabzonGökçeköy İlköğretim Okulu Hakkında - Gökçeköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gökçeköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gökçeköy İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Gökçeköy İlköğretim Okulu Trabzon Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gökçeköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gökçeköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gökçeköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ŞALPAZARI Adı: GÖKÇEKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖKÇEKÖY İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4628938182 Okulun Tarihçesi Gökçeköy İlköğretim Okulu 1946 yılında eğitim - öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Okul ve yönetim olarak bölgenin eğitim, kültür, bilim ve sanat merkezi olmak ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Eğitim - Öğretim programlarına paralel olarak bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesini sağlamaki değişen çevre ve teknolojik şartlarına uygun, bilgili, becerili, kendine güvenen, topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|