T.Emlak Bankası Ataşehir Anaokulu İstanbul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
T.Emlak Bankası Ataşehir Anaokulu İstanbulT Emlak Bankası Ataşehir Anaokulu Hakkında - T Emlak Bankası Ataşehir Anaokulu Tanıtım - T Emlak Bankası Ataşehir Anaokulu Resimleri - T Emlak Bankası Ataşehir Anaokulu İletişim BilgileriT emlak Bankası Ataşehir Anaokulu İstanbul Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; T emlak Bankası Ataşehir Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, T emlak Bankası Ataşehir Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, T emlak Bankası Ataşehir Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KADIKÖY Adı: T EMLAK BANKASI ATAŞEHİR ANAOKULUAdresi: Fırat Cd 5 Sk AtaşehirTelefon Numarası: 2164552918 Faks Numarası: 2164552917 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:ŞEHİT ÖĞRETMEN NURİYE AK ANAOKULU Kaynak : webrehberi biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr
|
|
|
|