Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erdemli, ilköğretim, mersin, okulu, yıl

50. Yıl İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

50. Yıl İlköğretim Okulu Mersin Erdemli

Erdemli 50 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - 50 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - 50 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - 50 Yıl İlköğretim Okulu İletişim

Kuruluş tarihi Cumhuriyetin 50 Yıl Dönümüne rest geldiği için 50 Yıl İÖO Adını almıştırAnasınıfı ile birlikte 9 şubesi ve 2 idareci odası bulunmaktadır

Okulumuz adını, Cumhuriyetimizin 50 kuruluş yıldönümünü kutlamaları çerçevesinde alarak 200 -200 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete başlamıştır

50 Yıl İlköğretim Okulu, Okul Müdürü liderliğinde, bir Müdür Yardımcısı , 10 Öğretmen, 183 Öğrencisi ile TKY felsefesini benimsemiş çağdaş, demokratik, laik, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitim ve öğretime devam etmektedir

İletişim

Adresi: KOYUNCU MAHALLESİ UYGUNLAR SOKAK NO : 4
Telefon Numarası: 3245151898
Web adresi: http://okulwebmebgovtr/33/05/671694/indexhtm

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com