![]() |
Cayirici İlköğretim Okulu Tonya Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cayirici İlköğretim Okulu Tonya TrabzonCayirici İlköğretim Okulu Hakkında - Cayirici İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cayirici İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cayirici İlköğretim Okulu Resimleri Cayirici İlköğretim Okulu Trabzon Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cayirici İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cayirici İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cayirici İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / TONYA Adı: CAYİRİCİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çayiriçi Köyü 61520 Telefon Numarası: 4628865100 Faks Numarası: 4628865100 Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizin; bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Okulumuzdaki herkesin,her gün daha iyiye ulaşmak ve başarıyı artırmak için çalışması ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|