![]() |
Kızılırmak Anaokulu Samsun Bafra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızılırmak Anaokulu Samsun BafraKızılırmak Anaokulu Hakkında - Kızılırmak Anaokulu Tanıtım - Kızılırmak Anaokulu Resimleri - Kızılırmak Anaokulu İletişim Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Kızılırmak Anaokulu Samsun Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Okulumuz 1905 yılında Rumlar tarafından “Rum Kız Lisesi” olarak yapılmış, 1924-1926 yılında “Özel Feyzi Cumhuriyet Lisesi” olarak eğitim yapmıştır ![]() ![]() 1996-1997 yılında bina Anaokuluna dönüştürülerek, 1997’den bugüne kadar “Kızılırmak Anaokulu “olarak eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz 2 katlı olup 5 derslik vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zemin katta kalorifer dairesi bulunmakta olup kat kaloriferi sistemiyle kömürle ısıtılmaktadır ![]() Ayrıca Kızılırmak İlköğretim Okulu’ndan kalan spor salonu "Çok Amaçlı Oyun Salonu" olarak kullanılmaktadır ![]() Okulumuzda tam gün ve ikili eğitim yapılmakta olup, toplam 141 öğrencimiz vardır ![]() Kızılırmak Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAMSUN / BAFRA Adı: KIZILIRMAK ANAOKULU Adresi: GAZİPAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3625425502 Faks Numarası: 3625425502 E-mail Adresi: Web Adresi: http://www ![]() ![]() Kızılırmak Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|