|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, çubuk, ilköğretim, okulu, sabiha, şaşmaz |
![]() |
Sabiha Şaşmaz İlköğretim Okulu Çubuk Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabiha Şaşmaz İlköğretim Okulu Çubuk AnkaraSabiha Şaşmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Sabiha Şaşmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Sabiha Şaşmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Sabiha Şaşmaz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Okulumuz Hakkında Okul inşaatı 1998 yılı Mayıs ayında 8 derslikli olarak başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda 1 ,2 ,3 ,4 ,5 ve 7 ![]() 6 ve 8 ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilçe merkezine 13 km, il merkezine ise 30 km uzaklıktadır ![]() Sabiha Şaşmaz Kimdir? 1908 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir ![]() ![]() ![]() Vatanını ve milletini çok seven bir birey olarak, bir milletin kalkınmasında ve başarılara ulaşmasında en büyük etkenin Eğitim ve Öğretim olduğu bilinciyle yaşamıştır ![]() 1971 yılında kaybettiği eşinin yaptırdığı Halim ŞAŞMAZ İlköğretim Okulu gibi kendiside bir okul yaptırmayı hayatı boyunca çok arzu etmiştir ![]() ![]() Vasiyeti gereği, bu arzusunun yerine getirilmesi amacıyla, Ankara ili Çubuk İlçesi Esenboğa Beldesinde kendi adını taşıyan bu okul çocukları tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na armağan edilmiştir ![]() Ruhu şad olsun ![]() İLETİŞİM Telefon: (312) 8271168 Faks: (0312) 8272038 E-Mail: 808293@meb ![]() ![]() Adres: Sabiha Şaşmaz İlköğretim Okulu/Esenboğa Beldesi http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak:okulweb ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|