|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bornova, candaş, ilköğretim, izmir, muharrem, naldöken, okulu |
Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Bornova İzmirNaldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Hakkında - Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Resimleri - Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() ![]() Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Naldöken mh İnönü cad No:42 Bornova İzmirOkul Telefonu : (232) 478 49 67 Okul Fax : (232) 478 49 67 Okul Web : http://www naldokenmuharremcandas k12 trOkul E-Mail : 376848@meb k12 trOkulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Naldöken Muharrem Candaş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|