![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri 1964 yılında tek katlı, 7 derslikli, yığma beton olarak kurulan okulumuz, 1967 yılına kadar geçici olarak, Kız Meslek Lisesi’ne tahsil edilmiş, 1966-1967 Eğitim–Öğretim yılında Türk büyüklerimizden Fatih Sultan Mehmet adına atfen Fatih İlk Okulu olarak eğitime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıkım sonucu ek bina olarak yapılan 16 derslik ve 2 laboratuar 1 çok amaçlı salon 1 müdür odası 3 müdür yardımcısı 1 memur odası 1 ana sınıfı ve 1 de öğretmenler odası olarak hizmet vermeye devam etmiştir ![]() Ancak öğrenci mevcudunun çok kalabalık olması nedeniyle laboratuar, çok amaçlı salon ve diğer hizmetlerde kullanılan 2 küçük oda sınıfa dönüştürülmüştür ![]() Şu anda Okul Müdürümüz Mustafa Cengiz BİLEN önderliğinde, genç dinamik kadromuzla 19 derslik ve 1440 öğrencimizle dün olduğu gibi bugünde ülkemize doktorlar, hakimler öğretmenler, sanayiciler yetiştirmeye devam ediyoruz ![]() Fatih İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahçeli Evler Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 4162164999 E-mail Adresi : Bilgi Mevcut Değildir Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|