Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, bölge, cengiz, çıkrık, ilköğretim, okulu, patnos, yatılı

Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos Ağrı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos Ağrı

Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri

kulumuz Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğüne bağlı olarak 1993-1994 eğitim-öğretim yılında ilçemiz Atatürk Mahallesi İpekyolu mevkiinde İlköğretim olarak öğretime açılmıştır 1997-1998 eğitim-öğretim yılında 200 kişi kapasiteli pansiyon bölümü de eklenerek PİO'ya dönüştürülmüştür Okulumuz halen 22 derslik , 1 kütüphane, 1 ana sınıfı, 1 oyun ve dinlenme salonu, 1 bilgi teknolojisi sınıfı, ve 200 yatak kapasiteli pansiyon binamız ile normal öğretime devam etmektedir

Okulumuz adını 1993 yılında Ağrı Dağı Bölgesi Garo Tepe mevkiinde şehit edilen topçu üsteğmen Cengiz Çıkrık'tan almıştır Okulumuz 2009 - 2010 eğitim-öğretim yılında 1112 öğrenci, 4 idareci, 23 öğretmen, 1 ambar memuru, 1 mutemet ve 8 hizmetli ile faaliyetlerini sürdürmektedir

Okulumuz 2002 yılının başından itibaren toplam kalite yönetimine geçmiştir

Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CENGİZ ÇIKRIK YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU

Adresi: Cengiz Çıkrık YİBO Patnos

Telefon Numarası: 4726161593

WEB: wwwcengizcikrikyibomebk12t r e-mail: 965615@mebk12tr

FAX: 0 472 616 15 93

POSTA KODU: 04500

biz - wwwmebgovtr

Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com