|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, bölge, cengiz, çıkrık, ilköğretim, okulu, patnos, yatılı |
![]() |
Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos AğrıCengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri kulumuz Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğüne bağlı olarak 1993-1994 eğitim-öğretim yılında ilçemiz Atatürk Mahallesi İpekyolu mevkiinde İlköğretim olarak öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz adını 1993 yılında Ağrı Dağı Bölgesi Garo Tepe mevkiinde şehit edilen topçu üsteğmen Cengiz Çıkrık'tan almıştır ![]() ![]() Okulumuz 2002 yılının başından itibaren toplam kalite yönetimine geçmiştir ![]() Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: CENGİZ ÇIKRIK YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Cengiz Çıkrık YİBO Patnos Telefon Numarası: 4726161593 WEB: www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FAX: 0 472 616 15 93 POSTA KODU: 04500 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|