|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anaokulu, erzin, göktekin, hatay, ülfethüseyin |
Ülfet-Hüseyin Göktekin Anaokulu Hatay Erzin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ülfet-Hüseyin Göktekin Anaokulu Hatay ErzinÜlfet-hüseyin Göktekin Anaokulu Hakkında - Ülfet-hüseyin Göktekin Anaokulu Tanıtım - Ülfet-hüseyin Göktekin Anaokulu Resimleri - Ülfet-hüseyin Göktekin Anaokulu İletişim Lfet-hüseyin Göktekin Anaokulu Hatay Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Lfet-hüseyin Göktekin Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Lfet-hüseyin Göktekin Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Lfet-hüseyin Göktekin Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ülfet-hüseyin Göktekin Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: HATAY / ERZİN Adı: LFET-HÜSEYİN GÖKTEKİN ANAOKULU Adresi: İSALI MAHELLESİ ERTAÇLAR SOKAK Telefon Numarası: 3266818474 Faks Numarası: 3266818474 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ülfet-hüseyin Göktekin Anaokulu Resimleri: biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|