08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Köşk İlköğretim Okulu Konya Hüyük
Köşk İlköğretim Okulu Hakkında - Köşk İlköğretim Okulu Tanıtım - Köşk İlköğretim Okulu Resimleri - Köşk İlköğretim Okulu İletişim
Köşk İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Köşk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Köşk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Köşk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Köşk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Köşk İlköğretim Okulu Tanıtımı:
Okulumuz iki binadan oluşmaktadır Okulumuz 1987 yılında faaliyete geçmiştir Binalar devlet ile vatandaş işbirliğiyle yapılmıştır 8 derslik, 1 laboratuar ve anasınıfı faaldir Okul bahçesinin büyüklüğü 4752 m2’dir Basketbol, voleybol ile futbol sahası mevcuttur Okulumuz anasınıfında 17, 1 kademede 32, 2 kademede 30 öğrenci eğitim ve öğretime devam etmekte olup birleştirilmiş sınıf uygulaması 2006 yılının 2 yarıyılında başlamıştır Okulumuzun ısınma sorunu yoktur Okulumuz kaloriferlidir
Köşk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KÖŞK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KOŞK KASABASI HÜYÜK/KONYA
Telefon Numarası: 3325488002
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 285296@meb k12 tr
Web Adresi: -
Köşk İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|