|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, gürcanlı, ilköğretim, okulu, suzan, tepebaşı |
![]() |
Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirSuzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1935 yılında mahalle arasında 3 sınıflı olarak öğretime başlamış, şimdiki okul binasının bulunduğu yerdeki mezarlık kaldırılarak 1940 yılında inşaatı tamamlanarak 5 sınıflı olarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2222302979 Okulun Faksı: 2222203026 Okulun Adresi: ŞEKER MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968713@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Kudret GÜLŞEN Okulun Ulaşım Bilgileri: Muttalip köprüsünün yanı Opera binasının bitişiğinde ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|