Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, gürcanlı, ilköğretim, okulu, suzan, tepebaşı

Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir

Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu İletişim

Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1935 yılında mahalle arasında 3 sınıflı olarak öğretime başlamış, şimdiki okul binasının bulunduğu yerdeki mezarlık kaldırılarak 1940 yılında inşaatı tamamlanarak 5 sınıflı olarak eğitim-öğretime başlamıştır Bina yetersiz kalınca ek binalar yapılmıştır Öğrenci sayısı ve eğitim kadrosu ile sürekli gelişen okulumuz Eskişehir’in en gözde okulu haline gelmiştir Ancak 1980 yılından itibaren öğrenci sayısı azalan okulun normal eğitime dönüştürülmesi eski cazibesi ve öğrenci sayısı 210’a kadar düşmüştür 1996 yılında ilköğretime dönüştürülmesi ve ikili öğretime geçilmesi ile tekrar bir canlılık kazanmıştır Sonra %100 eğitime katkı kampanyası ile yapılmış olan ek bina ile normal eğitime tekrar dönmüştür Okula ismini veren Necati Bey 1894–1929 yılları arasında yaşayan eski Adliye ve Milli Eğitim bakanımızdır Mustafa Necati Bey’in 1925–1929 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı yapması nedeniyle 1940 yılında hem okulumuza, hem de okulun yanın da bulunan parka NECATİBEY adı verilmiştir Uzun yıllar bu isimle eğitim-öğretime devam eden okulumuz, 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı %100 eğitime destek kampanyası çerçevesinde ilimizin hayırsever vatandaşlarından Suzan Gürcanlı hanım okulumuza ek olarak 8 derslik, çok amaçlı salon ve bilişim teknolojileri sınıfı yaptırmış, buna istinaden Valilik makamının 14092004 tarih ve 420/25508 sayılı onayları ile okulumuzun adı Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı
Okulun Telefonu: 2222302979
Okulun Faksı: 2222203026
Okulun Adresi: ŞEKER MAH GAZİ YAKUP SATAR CD(ESKİ MUTTALİP CAD) NO:88 Tepebaşı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://wwwsuzangurcanli26k12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968713@mebk12tr
Okulun Müdürü: Kudret GÜLŞEN
Okulun Ulaşım Bilgileri: Muttalip köprüsünün yanı Opera binasının bitişiğinde
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com