|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, gökhan, ilköğretim, okulu, piyade, tepebaşı, yavuz, üsteğmen, şehit |
![]() |
Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirŞehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 30/07/2007 tarihli sözleşme ile Eskişehir Merkez Sakintepe İlköğretim Okulu İnşaatı adı altında Hacıhasanlar İnşaat Tur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda ilk defa öğrenci kabul eden Okulumuzda 1 (bir) Anasınıfı ve her şubeden 1’er adet olmak üzere 8 (sekiz) ilköğretim şubesi mevcuttur ![]() Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223380856 Okulun Faksı: 2223380845 Okulun Adresi: Sakintepe Mahallesi ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://gokhanyavuzsakintepe ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 970192@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Münteha TUNÇ Okulun Ulaşım Bilgileri: Mavi 8 No'lu Halk Otobüsü, Siyah 69 No'lu Halk Otobüsü ve Köprübaşı Mevkiinden Mavi 8 No'lu Dolmuşlarla ulaşılabilir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|