Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Buca İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Buca İzmirAli Kuşçu İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Kuşçu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ali Kuşçu İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ali Kuşçu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ali Kuşçu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ali Kuşçu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ali Kuşçu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : 268/4 SOK NO:2 Buca İzmirOkul Telefonu : (232) 4870452 Okul Fax : (232) 4269193 Okul Web : Okul E-Mail : Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|