![]() |
Cumhuriyet Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet Anaokulu İstanbulCumhuriyet Anaokulu Hakkında - Cumhuriyet Anaokulu Tanıtım - Cumhuriyet Anaokulu Resimleri - Cumhuriyet Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Cumhuriyet Anaokulu İstanbul Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÜMRANİYE Adı: CUMHURİYET ANAOKULU Adresi: A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2166126394 Faks Numarası: 2166126164 Web Adresi:Ümraniye Cumhuriyet Anaokulu Okul binası; Ümraniye İlçesinde Aşağı Dudullu İlkokulu olarak 1980 yılında Eğitim Öğretime başlamış olup bu binanın çevrenin potansiyeline göre yetersiz kalması nedeniyle aynı bahçe içine yapılan Şehit Öğretmen Sevda Aydogan İlköğretim Okulunda Eğitim Öğretime geçildiğinden; atıl durumda kalan bina anaokulu olarak düzenlenmiş ve 1997/1998 Eğitim Öğretim Döneminde Aşağı Dudullu Anaokulu olarak hizmete başlamış, daha sonra Milli Eğitim Komisyonu kararı ile adı Cumhuriyet Anaokulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 Yılının Ağustos ayında okul yeni binasına taşınarak 2006/2007 eğitim öğretim döneminde 180 öğrenci ile okul öncesi eğitim çalışmalarına devam etmektedir ![]() ![]() Cumhuriyet Anaokulu Resimleri ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|