|
|
Konu Araçları |
bünyan, ilköğretim, kaplan, kayseri, koyunabdal, okulu, orhan |
Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu Kayseri Bünyan |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu Kayseri BünyanKoyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu Hakkında - Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu İletişim - Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu Resimleri Kayseri Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Koyunabdal Orhan Kaplan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / BÜNYAN Adı: KOYUNABDAL ORHAN KAPLAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Koyunabdal Kasabasi Bünyan/Kayseri Telefon Numarası: 3527248559 Web:http://bunyanmebgovtr/koyunabdalhtm Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|