|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, okulu, rıdvanlı, trabzon, vakfıkebir |
![]() |
Rıdvanlı İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rıdvanlı İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonRıdvanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Rıdvanlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Rıdvanlı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Rıdvanlı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Rıdvanlı İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Rıdvanlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Rıdvanlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Rıdvanlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: RIDVANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: RIDVANLI KÖYÜ VAKFIKEBİR/TRABZON Telefon Numarası: 4628546825 Kurumun Misyonu : Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda vatan ve millet sevgisini benimsemiş, çağımızın bilimsel gelişmelerinden haberdar olan; kendini geliştirebilen, değiştirebilen ve sorgulayabilen bireyler yetiştirmek ![]() Kurumun Vizyonu: Okul - Veli - Çevre işbirliği içersinde, kaynaklardan da yararlanılarak demokrasi bilinci ile öğrencilerimizi yetiştirip eğitimin sevgi ile başladığını öğrencilere benimsetip bilmin ışığında öğrencilerimizi; araştırmacı, üretken bireyler halinde yönlendirerek misyonumuzu gerçekleştiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|