|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, okulu, trabzon, vakfıkebir, yaliköy |
![]() |
Yaliköy İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaliköy İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonYaliköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yaliköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yaliköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yaliköy İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Yaliköy İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yaliköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yaliköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yaliköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: YALİKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yali Mah ![]() Telefon Numarası: 4628566020 Faks Numarası: 4628566013 Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizi,İlköğretimin amaçları ve temel ilkelerine uygun olarak yetiştirmek; oluşturacağımız çağdaş ortamlarda öğrencilerimizin mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanarak bir üst öğrenime hazırlamaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Kaliteli eğitim hizmetini öğrencilere ulaştıran, öncülük rolünü üstlenen eğitim merkezi olmayı öngörüyoruz ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|