Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Protesto Ediyorum !...

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çarkıfelek

Çarkıfelek

Eski 07-03-2008   #1
osgulkou

Çarkıfelek

Hayatımdaki en büyük saçmalığı bugün Çarkıfelek'te izledim Mevlana'ya ve Türk edebiyatına yapılan bu büyük terbiyesizliği kınıyorum Hiç eğitim görmeyen insanları mı televizyona çıkarıyorlar anlamıyorum Yaşları 25-30 arasında olan 3 yarımaşcı Divan-ı Kebir'i bilmiyorlar Hadi ilgi alanları değil diyelim; hiç mi okulda ismini duymadınız Hatta öyle bir noktaya geldiler ki "KEBİR"e "KUBUR" diyen bile çıktı Geçtiğimiz yılı Mevlana yılı olarak geçirmemize rağmen böyle cahilliğe ne diyeceğimi bilemez haldeyim Edebiyatı sadece mefulu failatü (çevremdekilerin söyleyişlerine göre yazıyorum) olarak bilenlere, Mevlana'nın en azından bir eserini bile bilmeyenlere söyleyecek tek sözüm var: Bütün dizilerin oyuncularını giydiği dona kadar biliyorsunuz; bu kadar vakti en azından bir gazete okuyarak geçirseniz Mevlana'nın kim olduğunu bilirdiniz Pes diyorum başka birşey demiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Çarkıfelek

Eski 07-03-2008   #2
su perisi

Bu protestonuza bende katılıyorum Saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-03-2008   #3
kezban

sana teşekkür ederimben artık geçtim mevlanadan geçilemeyecek kadar önemli bir insan ama ben artık geçtim insanlar yakın geçmişlerini bile bilmiyorlar malesefhatta şu kadarını söyliyim Almanyadaki türklerle canlı bir röportaj yapıldı ve süslenip püslenip "biz entellektueliz"kılıgında dıasrı cıkanların neredeyse tamamı ilk cumhurbaşkanımızı Ulu önderimizi bilemedilerküçümseyip yok saydıkları -türbanlı-bir gurbatçimiz bütün cumhurbaşkanlarını sayabildiadam nerdeyse her gördüğü gurbetçiyle konustu(buda en az 30 gurbetçiye tekabul ediyor)buda bayağı vahim bir cahiliyet
konu için teşekkürlerprotestona katılıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com