Maden İlköğretim Okulu Yomra Trabzon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Maden İlköğretim Okulu Yomra TrabzonMaden İlköğretim Okulu Hakkında - Maden İlköğretim Okulu Tanıtımı - Maden İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Maden İlköğretim Okulu Resimleri Maden İlköğretim Okulu Trabzon Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Maden İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Maden İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Maden İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Maden İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / YOMRA Adı: MADEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Maden Köyü-Dere Mah ![]() Telefon Numarası: 4623434263 Faks Numarası: 4623434263 Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizi Atatürkçü düşünce sisteminidavranışlarına yansıtmış; çağdaş, demokrat, laik, bilgili,yetenekli, çevreci ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ortam hazırlıyoruz ve onların gereksinmelerine cevap verebilecek öğrenci merkezli bir yaklaşımla varız ![]() Kurumun Vizyonu: Okulumuzu Trabzon genelinde bilinen, başarılarıyla tanınan bir okul haline getirmek Kaynak : trabzon meb gov tr
|
|
|
|