Kutören İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kutören İlköğretim Okulu Konya EreğliKutören İlköğretim Okulu Hakkında - Kutören İlköğretim Okulu Tanıtım - Kutören İlköğretim Okulu Resimleri - Kutören İlköğretim Okulu İletişim Konya Erğkutören İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konya Erğkutören İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konya Erğkutören İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konya Erğkutören İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konya Erğkutören İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kutören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA ERĞKUTÖREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kutören Kasabası Ereğli Konya Telefon Numarası: 3327236015 Faks Numarası: E-mail Adresi:305474@mebk12tr Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|