![]() |
Yokuşlu İlköğretim Okulu Yomra Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yokuşlu İlköğretim Okulu Yomra TrabzonYokuşlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yokuşlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yokuşlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yokuşlu İlköğretim Okulu Resimleri Yokuşlu İlköğretim Okulu Trabzon Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yokuşlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yokuşlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yokuşlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / YOMRA Adı: YOKUŞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yokuşlu Köyü Telefon Numarası: 4623413978 Kurumun Misyonu : Milletin kültürel değerlerini benimsemiş,Atatürkçü düşünceyi rehber edinmiş,ruh,beden ve zihin yönünden sağlıklı yetişmiş,kendine güveni tam bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Eğitimin dönüştürücü ve itici gücüne inanarak,etkili öğretim stratejileriniuygulayarak,akti föğrenmeyi sağlayarak,sınıf dışı etk ![]() ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|