|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, karahoyuk, merkez, okulu |
Karahoyuk İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karahoyuk İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanKarahoyuk İlköğretim Okulu Hakkında - Karahoyuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Karahoyuk İlköğretim Okulu Resimleri - Karahoyuk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri KARAHÖYÜK İLKÖĞRETİM OKULU OKUL KODU 701121 TANITICI RESİM OKUL MÜDÜRÜ Güneş KARABAŞ TELEFON (312) FAKS (312) E-POSTA 701121@mebk12tr WEB ADRESİ http:/701121mebk12tr ADRES BAŞARILARIMIZPERSONEL BİLGİLERİ MÜDÜR YARDIMCISI 1 Müdür Yardımcısı ÖĞRETMEN MEMUR 1 Memur YARDIMCI HİZMETLER ŞUBE ve ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ŞUBE SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI BİNA BİLGİLERİ DERSLİK SAYISI ATÖLYE-İŞLİK SAYISI FEN LABORATUARI BT(BİLGİSAYAR) SINIFI KONFERANS SALONU SPOR SALONU Yok YEMEKHANE Yok MİSAFİRHANE Yok LOJMAN BİLGİLERİ LOJMAN ADETİ Yok LOJMAN BİLGİSİ Yok İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İL MERKEZİNE UZAKLIK Ankara'ya 65 Km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İlçe Merkez Karahoyuk İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karahoyuk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karahoyuk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karahoyuk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karahoyuk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: KARAHOYUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARAHÖYÜK KÖYÜ /ADIYAMAN Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|