|
|
Konu Araçları |
beyaz, beşiktaş, ilköğretim, istanbul, murat, okulu |
Murat Beyaz İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Murat Beyaz İlköğretim Okulu İstanbul BeşiktaşMurat Beyaz İlköğretim Okulu Hakkında - Murat Beyaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Murat Beyaz İlköğretim Okulu Resimleri - Murat Beyaz İlköğretim Okulu İletişim Murat Beyaz İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Murat Beyaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Murat Beyaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Murat Beyaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Murat Beyaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Adı: MURAT BEYAZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ADNAN SAYGUN CD MUDERRİS SALİH RUŞTUBEY SOK 2ULUS BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Telefon Numarası: 2123252492 Faks Numarası: 2122837642 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|