Okutan İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Okutan İlköğretim Okulu Bornova İzmirOkutan İlköğretim Okulu Hakkında - Okutan İlköğretim Okulu Tanıtım - Okutan İlköğretim Okulu Resimleri - Okutan İlköğretim Okulu İletişim Okutan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okutan İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Okutan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Okutan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Okutan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Okutan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okutan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : 5627 sk No:48 Çamdibi Bornova İzmir Okul Telefonu : (232) 433 22 14 Okul Fax : (232) 469 96 26 Okul Web : http://wwwokutank12tr Okul E-Mail : 636838@mebk12tr Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Okutan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|