![]() |
24 Şubat İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 24 Şubat İlköğretim Okulu Merkez Trabzon24 Şubat İlköğretim Okulu Hakkında - 24 Şubat İlköğretim Okulu Tanıtımı - 24 Şubat İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 24 Şubat İlköğretim Okulu Resimleri ![]() 24 Şubat İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 24 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 24 Şubat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 24 Şubat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: 24 ŞUBAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Erdoğdu Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 4622302334 Faks Numarası: 4622302637 Kurumun Misyonu : Yaşanan Çağa ayak uydurabilen;teknolojik gelişmelerin bütün imkânlarından yararlanarak kendini yenileyebilen; öğrenme istek ve yeteneklerini,en büyük destekleri olan velileriyle birlikte sergileyebilen;sevgi ve saygı ortamında yarınına güvenle bakabilen bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu : Vatan,millet ve bayrak sevdalısı;Atatürk'ün gösterdiği hedefe koşan;demokrasiyi ilke edinen;görev ve sorumluluk bilincini alan,öğrendiklerini öğrenmeyi amaç edinen;bütün öğrencilerin bilimin ışığında hayata hazırladığı yönetici,öğretmen,personel,öğr enci ve velilerin işbirliği ile çevrede,bölgede ve ülkede model okul olma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|