Orkide İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Orkide İlköğretim Okulu Bornova İzmirOrkide İlköğretim Okulu Hakkında - Orkide İlköğretim Okulu Tanıtım - Orkide İlköğretim Okulu Resimleri - Orkide İlköğretim Okulu İletişim ![]() Orkide İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Orkide İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Orkide İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Orkide İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Orkide İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Orkide İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Orkide İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : İnönü Mh 820 sk No:32 Bornova İzmirOkul Telefonu : (232) 339 83 63 Okul Fax : (232) 339 81 61 Okul Web : Okul E-Mail : 962574@meb k12 trOkulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Orkide İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|