Mevlana İlköğretim Okulu Konya Hüyük |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mevlana İlköğretim Okulu Konya HüyükMevlana İlköğretim Okulu Hakkında - Mevlana İlköğretim Okulu Tanıtım - Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri - Mevlana İlköğretim Okulu İletişim Mevlana İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mevlana İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mevlana İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mevlana İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mevlana İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mevlana İlköğretim Okulu Tanıtımı: Okulumuz ilçenin en büyük okuludur Hüyük ilçe merkezinde yer almaktadır 18 dersliğimiz, 1 bilgi teknoloji sınıfımız, 1 fen laboratuarımız, 1 kütüphanemizle yaklaşık 400 öğrenciye eğitim vermekteyiz 11 sınıf öğretmeni, 2 ana sınıfı öğretmeni, 11 branş öğretmeni, 2 idareci ve 2 personel ile hizmet etmekteyiz Öğrencilerimizin tamamı ilçe merkezinden okulumuza gelmektedir Mevlana İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HÜYÜK Adı: MEVLANA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ULUPINAR MAH HASTANE CADDESI Telefon Numarası: 3325431037 Faks Numarası: E-mail Adresi: 712370@mebk12tr Web Adresi: http://wwwhuyukmevlanak12tr Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|