|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, karuz, merkez, mezrası, okulu |
Karuz Mezrası İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karuz Mezrası İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanKaruz Mezrası İlköğretim Okulu Hakkında - Karuz Mezrası İlköğretim Okulu Tanıtım - Karuz Mezrası İlköğretim Okulu Resimleri - Karuz Mezrası İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Karuz Mezrası İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karuz Mezrası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karuz Mezrası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karuz Mezrası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karuz Mezrası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: KARUZ MEZRASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Lokman Köyü Karuz Mezrasi / Adiyaman Telefon Numarası: 4162875003 E-mail Adresi : Bilgi Mevcut Değildir Web Adresi :Bilgi Mevcut Değildir Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|