![]() |
Kapaklı İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapaklı İlköğretim Okulu Konya İlgınKapaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Kapaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kapaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Kapaklı İlköğretim Okulu İletişim Kapaklı İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kapaklı İlköğretim Okulu Misyonu: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() Kapaklı İlköğretim Okulu Vizyonu: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Kapaklı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: KAPAKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kapakli Köyü Ilgin/Konya Telefon Numarası: 3328845027 Faks Numarası: E-mail Adresi: kapakli_ilkogretim@hotmail ![]() Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Kapaklı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|