|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hüyük, ilköğretim, konya, mayıs, okulu, selki |
![]() |
Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Konya Hüyük |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Konya HüyükSelki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtımı: Okulumuz 1979 yılında ilk kez açılmış 1993 yılına kadar devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz her yıl Ortaöğretim Kurumlarına başarılı öğrenciler göndermektedir ![]() ![]() ![]() Sosyal faaliyetlere, sportif faaliyetlere önem veren bir okuldur ![]() ![]() ![]() Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HÜYÜK Adı: SELKİ 19 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SELKİ KASABASI TÜRBE MAH ![]() Telefon Numarası: 3325495176 Faks Numarası: 3325495176 E-mail Adresi: 311239@meb ![]() ![]() Web Adresi: -http://selki19mayis ![]() ![]() ![]() Selki 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|