Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçeli, çeşme, ilköğretim, ilıca, izmir, mustafa, okulu

İlıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Çeşme İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Çeşme İzmir

Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Hakkında - Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Tanıtım - Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Resimleri - Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu İletişim

Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1912 yılında Ilıca İlkokulu olarak Eğitim ve öğretime açılmıştır 1912-1937
tarihleri arasında eğitim öğretime deniz kıyısındaki binada devam etmiş ve bu tarihler
arasında herhangi bir kayıtlı evrak bulunamamıştır1936-1937 eğitim öğretim yılından itibaren
derslik sayısı 3'e çıkartılmış ve 1944-1945 eğitim öğretim yılına kadar eğitim vermeyi sürdürmüştür

Binanın yetersiz gelmeye başlaması üzerine 1965-1966 eğitim öğretim yılında Ilıca Yaykın mevkii diye bilinen yerde 5 derslikli yeni bir bina bakanlığımızca yapılmış ve hizmete girmiştir 1973-1974 eğitim öğretim yılında yetersiz gelmeye başlayan binaya, semt hayırseverlerinden Mustafa Bahçeli tarafından 2 derslik ek yaptırılmış ve okulun adı Mustafa Bahçeli İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1988-1989 eğitim öğretim yılında ilköğretime dönüştürülen okul, yetersiz kalınca binası, kullanılmak üzere Çeşme Belediyesine satılmış ve belediye yeni okul yapılması için şu anda bulunduğumuz 3285 metrekarelik alanı Milli Eğitim Bakanlığı'na vermiştir Bu alanda yine semt hayırseverlerinden Yavuz Selim Başar tarafından şu anda A Blok olarak nitelediğimiz 7 derslikli bina yapılarak aynı yıl eğitim öğretime başlamıştır Hayırsever Yavuz Selim Başar, okulun adının değişmemesini istemiştir 1996-1997 eğitim öğretim yılında yetersiz olmaya başlayan binanın yanına Ilıca sakinlerinden Mahmut Baykal tarafından, uzun yıllar Milli Eğitimde yöneticilik yapmış olan babası Osman Baykal anısına 4 derslikli, şu anda B Blok olarak nitelendirdiğimiz bina yaptırılmış ve aynı yıl hizmete girmiştirÖğrenci sayısının her yıl artması üzerine şu anda C Blok olarak nitelendirdiğimiz bina, 6 derslik olarak bakanlığımızca 2002-2003 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır

Şu anda okulumuz bünyesinde 17 derslik olup ,16 şube, 1 Anasınıfı, 1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı odası, 1 Öğretmen odası, 1 Rehberlik servisi ,1 Bilgi Teknoloji sınıfı, 1 Memur odası, B Blok yan duvarına 2006-2007 eğitim öğretim yılında yaptırılan 2 depo,1 kalorifer dairesi ve tuvaletler mevcuttur

Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Çeşme
Okul Adresi : Ilıca Mh Bağlar Sk No:6 Çeşme İzmir
Okul Telefonu : 0 232 7232255
Okul Faks : 0 232 7230051
Okul Web Sitesi : http://ilicamustafabahceliioomebk12 tr
Okul E-Mail : 318972@mebk12tr
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ilıca Mustafa Bahçeli İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com