|
|
Konu Araçları |
akpınar, çeşme, ilköğretim, izmir, mehmet, okulu |
Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Çeşme İzmirMehmet Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu İletişim Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir tek şeye ihtiyacımız vardır ,çalışkan olmak” sözünü en önemli temel değer kabul ediyoruz Her bireyin amaçlarımıza ulaşmada önemli olduğunu biliriz İşlerimizi sürekli gelişim ve iyileştirme esasına göre yaparız Kalitenin ayrıntılarda olduğunu biliriz Alanımızda en iyi olmak için çabalarız Çalışmalarımız arasındaki iletişim kurulmasında içtenlik kadar biçimsel davranışlarında önemli olduğunun bilincindeyiz Çalışmalarımızda şeffaflık ve verimlilik esastır Kurumumuzda başarı ödüllendirilir Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Cumhuriyet Meydanı Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 712 19 68 Okul Faks : 0 232 712 19 86 Okul Web Sitesi : http://mehmetakpinarioomebk12tr/ Okul E-Mail : 872342@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|