![]() |
Bostancı İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bostancı İlköğretim Okulu Merkez TrabzonBostancı İlköğretim Okulu Hakkında - Bostancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bostancı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Bostancı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Bostancı İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bostancı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bostancı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bostancı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: BOSTANCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 1 ![]() ![]() Telefon Numarası: 4623254078 OKULUN TARİHÇESİ: Okulumuz 1971 yılında bugünkü Bostancı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 4 sınıf ,116 öğrenci ile öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizin tamamını, mükemmel bir gelecek için ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgilerle donatarak, hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Bostancı İlköğretim Okulu çalışanları; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsatlar tanımak ve onlara gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|